WOO! Werk & Oogst Ochtend

WOO! Werk & Oogst Ochtend

Vind je het leuk om een keer mee te helpen in voedselbos Okkerheide? Wil je ontdekken en proeven wat er allemaal groeit? We organiseren vaste werk- en oogstmomenten. Tot en met november houden we iedere eerste zaterdag van de maand een Werk & Oogst Ochtend. We starten om 10 uur. Er wordt niet alleen gewerkt en geoogst, maar er is ook voldoende tijd voor vragen, uitleg en rustig rondkijken.

Doe je ook mee? Er is beperkt gereedschap beschikbaar, dus neem als het kan je eigen heggenschaar, schep of riek mee. Lange broek en lange mouwen wordt aangeraden, in verband met de nodige distels en brandnetels. Van december t/m maart hebben we een ‘winterstop’, al gaan we nog wel een keer bomen en struiken planten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *