Online bijeenkomst voor groei-impuls in 2021

Online bijeenkomst voor groei-impuls in 2021

In 2021 willen we voedselbos Okkerheide een groei-impuls geven. Groei, niet alleen in beplanting, maar vooral ook in de betrokkenheid van mensen uit de omgeving. Dankzij een bijdrage van het Druckerfonds en Fonds 1818 kunnen we komend jaar verschillende activiteiten organiseren om mens en natuur – en mensen onderling – dichter bij elkaar te brengen.

Bijna iedere maand gaan we samen werken en oogsten. Er komen nieuwe planten voor meer diversiteit en gelaagdheid in het bos, die we kunnen duiden met informatiekaarten. We gaan paddenstoelen kweken. Kinderen kunnen dieren bestuderen en fruitbomen volgen met een logboekje. Creatievelingen kunnen onder begeleiding komen schilderen, tekenen of fotograferen. Verder kunnen we programma’s verzorgen voor scholieren, ouderen en mensen met een beperking.

We zoeken enthousiaste mensen die deze activiteiten mee willen organiseren of uitvoeren. Lijkt jou dat leuk? Kijk dan even naar deze korte versie van het projectplan en kom dinsdag 29 december om 14 uur naar de online startbijeenkomst. Dan maken we een verdeling van de werkzaamheden en bespreken we hoe gaan samenwerken.

Aanmelden kan via mail@okkerheide.nl. Wil je wel mee doen, maar kun je dan niet? Laat het dan ook even weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *