Werk en oogst seizoen start op zondag 4 april

Werk en oogst seizoen start op zondag 4 april

Zondag 4 april starten we weer met WOO (Werk en Oogst Ochtenden in Okkerheide) op ieder eerste weekend van de maand.

In ons voedselbos wordt de lente ingeluid door bloeiende honingbessen, geurige Chinese kersen en opkomende zwartmoeskervel. Er valt genoeg te beleven en te doen. We gaan paddenstoelen enten, paden ophogen, zaaien, planten én oogsten. Neem eigen gereedschap mee als je dat hebt (riek, tuinhandschoenen, plantschepje) én je smartphone, als je wilt meewerken aan een verrassende oogst via onze nieuwe dynamische plattegrond.

Vanwege corona zijn er zondag twee tijdvakken: van 10-11 uur en van 11-12 uur. We werken met twee personen (t/m 12 jaar tellen niet mee) verspreid over het voedselbos. Graag vooraf aanmelden via mail@okkerheide.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *