50 jaar Merenwijk en een unieke dag in Okkerheide

50 jaar Merenwijk en een unieke dag in Okkerheide

De verwondering: “komt dit eten echt allemaal van hier?” – “zijn al die foto’s echt hier genomen?” – “staat mijn winnende kleurplaat echt op de Okkerheide-kalender?” – “doen jullie dit alleen maar met vrijwilligers?” – “is dit allemaal in slechts vijf jaar gegroeid?” – “ik fiets hier altijd langs, maar had geen idee dat het hier zo mooi was!” – “na de szechuanpeper moet je de vlierbloesemchampagne proeven, een prima combi!” – “die schijnaugurk smaakt naar rijstepap”, “hadden we vandaag ruim honderd bezoekers?” – “wat veel donaties en interesse voor onze nieuwsbrief!” – “de kalenders verkochten goed!”

Het was een unieke dag in Okkerheide. Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van de Merenwijk. Met speciale dank aan alle bezoekers, donateurs en vrijwilligers, in het bijzonder fotograaf en wijkgenoot Aiko, die zijn eerste tentoonstelling had! En bijzonder gastoptreden van de Bio-ijscokar van Boerderij Boterhuys en van de dames van het citizen science project: Tulpenmanie in Leiden 2022. https://www.tulpenmanie.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *